Magic Park (SWB)1268 finns nu tillgänglig via TAI, FAI. Beställ på 072-1512517! Magic Park har placeringar och vinster upp t.o.m. int. 5* 1.60m Grand Prix i hoppning. Han har en korrekt, modern och sportig exteriör. Han är en arbetsvillig häst med mycket hög ridbarhet och en stor välbalanserad galopp. I hoppningen visar han stor kapacitet kombinerat med mod och försiktighet. Detta är även egenskaper som han stark förvärver till sina avkommor. Hans avkommor tävlas framgångsrikt i unghästchampionat. De äldsta är födda 2014 och har placeringar t.o.m. int. 1.45m hoppning. Pga av tidigare skada matchas nu Magic Park framgångsrikt vidare inom dressyr med vinster t.o.m. MSV b.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Blogg på WordPress.com.

Upp ↑

%d bloggare gillar detta: